Pěstujeme dobrou chuť
Popis
Pomocí převratných rad Jamese Wonga můžete například vypěstovat 1,5 x sladší rajčata s 50% nárůstem vitamínu C, jahody se 100x výraznější vůní a 2 x pálivější chilli papričky. Zklamala Vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v Královských botanických zahradách v Kew a veleúspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené především na rekordní úrodu bez zřetele na chuť a obsah živin.
S minimem námahy maximum chuti - James Wong Vám nabízí dosud neslýchaná radikální řešení. S přispěním průlomových vědecky potvrzených návodů a triků, které zvládne každý i úplný zelenáč, získá každá domácí úroda nejen lahodnější chuť a vůni, ale vyšší nutriční hodnotu. Kniha dále obsahuje i 36 jednoduchých receptů, díky nimž vyniknou přednosti vlastnoručně vypěstovaných ingrediencí.
Autor: James Wong
Video recenze:
Podobné produkty
Pěstujeme dobrou chuť
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.