Klíčky Fazole Adzuki 50g
Popis
Adzuki (Phaseolus angularis) je druh fazole s nejlepší chutí, která je považována také za červenou sóju. Je zdrojem bohatým na vitamíny C, A, B (B1, B2, B6, B3), obsahuje také niacin, minerální látky a stopové prvky jako vápník, železo, fosfor, hořčík, dále bílkoviny, esenciální kyseliny kromě tryptofanu.
Klíčky adzuki jsou bohatým zdrojem lehce stravitelných bílkovin, díky kterým mohou vegetariáni použít fazole adzuki jako skvělou náhradu masa. Jejich červeno-hnědá semena jsou ceněna pro látky podporující zdraví a zdravé hubnutí. Klíčky adzuki jsou velmi chutné, křupavé s mírně sladkou ořechovou příchutí. Výborné pro každou asijskou kuchyni používající koření kari, a jako přísada nebo základ pro přípravu sladkých pokrmů. Příprava klíčků: Klíčení je velmi jednoduché, zejména pokud použijete nádobu na klíčení. Při postupu podle návodu jsou klíčky připravené pro použití za 5-7 dnů.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.