Klíčky Fazole Adzuki 50g

  • 1 z 2

Klíčky Fazole Adzuki 50g  jsou BIO semena bez chemické úpravy pro domácí produkci klíčků a microgreens.


  • 44 Kč bez DPH
  • Skladem
49 Kč
Kategorie: Bio semena pro microgreens a klíčky
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.01 kg
 

Adzuki (Phaseolus angularis) je druh fazole s nejlepší chutí, která je považována také za červenou sóju. Je zdrojem bohatým na vitamíny C, A, B (B1, B2, B6, B3), obsahuje také niacin, minerální látky a stopové prvky jako vápník, železo, fosfor, hořčík, dále bílkoviny, esenciální kyseliny kromě tryptofanu.

Klíčky adzuki jsou bohatým zdrojem lehce stravitelných bílkovin, díky kterým mohou vegetariáni použít fazole adzuki jako skvělou náhradu masa. Jejich červeno-hnědá semena jsou ceněna pro látky podporující zdraví a zdravé hubnutí. Klíčky adzuki jsou velmi chutné, křupavé s mírně sladkou ořechovou příchutí. Výborné pro každou asijskou kuchyni používající koření kari, a jako přísada nebo základ pro přípravu sladkých pokrmů. Příprava klíčků: Klíčení je velmi jednoduché, zejména pokud použijete nádobu na klíčení. Při postupu podle návodu jsou klíčky připravené pro použití za 5-7 dnů.

Podobné produkty

  • adzuki bio fazole na kliceni 200g.jpg 800x600 q85 subsampling 2
    Adzuki BIO fazole na klíčení 200g jsou BIO semena bez chemické úpravy pro domácí produkci klíčků a microgreens.
    Dostupnost:Skladem
    Kód:7711
    Značka:Zdravý den
    Záruka:2 roky
  • jetel semena na kliceni bio 200 g
      Jetel BIO semena na klíčení 200g jsou BIO semena bez chemické úpravy, na klíčení klíčků v domácím prostředí.
    Dostupnost:Skladem
    Kód:7630
    Značka:Zdravý den
    Záruka:2 roky
    Jetel BIO semena na klíčení 200g
    106 Kč bez DPH
    119 Kč
  • aaaa
    Směs semen na klíčení 1 BIO alfalfa, ředkvička, mungo 200g, jsou BIO semena bez chemické úpravy pro klíčení klíčků nebo produkci microgreens v domácím...
    Dostupnost:Skladem
    Kód:7654
    Značka:Zdravý den
    Záruka:2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: